Jensen's Bøfhus A/S Aalborg City Syd

Køkkenpersonale (deltid) City Syd

Køkkenpersonale (deltid)

Køkkenpersonale  (deltid)  

Flere og flere glade gæster lægger vejen forbi vores restaurant og derfor søger vi et antal nye køkkenmedarbejdere til oplæring. Du behøver ikke en faglig uddannelse indenfor restaurationsbranchen.

Vi tilbyder fleksibel deltid (40 timer over 4 uger). På sigt vil der være gode chancer for flere timer, da vores skønt beliggende restaurant bliver mere og mere populær.


Jobbet:

Stege bøffer ud fra gæstens anvisning

Arrangere maden på tallerkenen.

Tage del i alle funktioner i køkkenet

Sørge for varemodtagelsen.

Sikre at madvarer behandles ordentligt.

Undgå spild.

Udføre rengøring efter forskrifterne

Al oplæring sker ud fra Jensen’s Bøfhus gennemprøvede og strukturerede træningssystem og bliver fulgt nøje af Restaurantchef og Køkkenchef.

Mulighederne:

Når du har opnået erfaring som køkkenmedarbejder kan du på et senere tidspunkt videreuddanne dig til køkkenleder. Vi har restauranter i Sverige og Tyskland, så der vil også være muligheder i udlandet.

Hvem er du:

Du har masser af energi og har fart på.
Du har overblik – også når der er rigtig travlt.
Du er kvalitetsbevidst og ved at god mad, 100% orden og 1. klasses rengøring hænger tæt sammen.

Det vil være en fordel hvis du har hygiejnebevis.

Du kan arbejde i vagter (dag, aften, weekend).

Fordelene.

Hos Jensen’s Bøfhus er der orden i tingene og en solid økonomi. Som medarbejder har du også en lang række goder: God, overenskomstmæssig løn, fleksible vagtplaner, koncernrabat,  indkøbs-rabatordninger, medarbejderblad og i det hele taget et højt informationsniveau. Det psykiske arbejdsmiljø holdes i orden med personalefester og en rigtig god tone mellem glade medarbejdere.

 

Jensen's Food Group A/S er holdingselskab for bl.a. Jensen's Bøfhus, der omfatter 41 restauranter i Danmark, Sverige og Tyskland. I gruppen indgår desuden restaurant Franck A i Odense og Jensen's Foods i Struer.  Jensen's Foods producerer og markedsfører convenience fødevarer til detailhandlen i Skandinavien og er desuden leverandør til Jensen's Bøfhus. Vi er  idag over 1700 medarbejdere, omsætter for over 700 mio. kr. om året, og har flere end 5 mio. gæster i vores restauranter. Se også www.jensens.com

Region:

  • Region Nordjylland

Jobtype:

Kontrakt

Arbejdstid:

Deltid

Arbejdsdage:

Varierende arbejdstider

Yderligere oplysninger fås hos:

Katrine Bredvig

Telefon: +45 20138049

Kontoradresse:

Cortex Park 12, 7. 5230 Odense M